naši radovi

Porsche Cayenne Turbo

Porsche Cayenne Turbo

galerija
Maserati GranTurismo Mc Stradale

Maserati GranTurismo Mc Stradale

galerija
Mercedes S class

Mercedes S class

galerija
Porsche Carrera Turbo S (new car)

Porsche Carrera Turbo S (new car)

galerija
Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

galerija
Ovlašćeni i jedini distributer u Srbiji

OVLAŠĆENI I JEDINI
DISTRIBUTER U SRBIJI

Pogledajte foto galeriju naših radova

Brabus SLK R171

Nesvakidašnji roadster koji je modifikovala kompanija BRABUS posetio je naš studio na makeover tretman. Odradili smo detaljno pranje odozdo, eksterijera, motora, motornog prostora, felni, potkrila i enterijera. Nakon višefaznog poliranja na lakirane površine aplicirali smo keramičku zaštitu GYEON DURA BEAD. Felne, kočione čeljusti i izduvnu granu štitiće dobro poznati GYEON Q2 RIM. Motor, motorni prostor, svetlosna grupa i sve mat plastike zaštićeni su proizvodom GYEON Q2 TRIM. GYEON LEATHER SHIELD je zadužen za sve kožne površine. Sva stakla su zaštićena keramičkom zaštitom GYEON Q2 VIEW. Uživajte u galeriji Vaš detiling centar M polish
Poliranje automobila - Brabus SLK R171
M Polish - Keramička zaštita vozila

keramička zaštita vozila

M POLISH ponosno nosi titulu prvog i jedinog sertifikovanog detailing centra u Srbiji za nanošenje keramičkih premaza od strane kompanije GYEON quartz koja je vodeći proizvođač kvarcno keramičkih premaza.

Saznajte više
M Polish - Poliranje automobila

poliranje automobila

Poliranje automobila je proces koji ima za cilj da obezbedi zaštitu eksterijera vašeg vozila, ukloni fabričke i ostale nepravilnosti na limariji i generalno produži vek trajanja vašeg vozila.

Saznajte više
M Polish - Dubinsko pranje automobila

dubinsko pranje automobila

Za pravi efekat čistoće i svežine enterijera, pored standardnog pranja vozila na nedeljnom nivou, preporučujemo da vaš automobil dubinski operete bar dva puta godišnje u jednakim vremenskim intervalima.

Saznajte više
M Polish - Detailing donjeg dela karoserije

Detailing donjeg dela karoserije

Prvi u svetu pružamo ovu vrstu usluge i za nju smo dobili mnogobrojna priznanja. Donji deo automobila je najpodložniji koroziji obzirom da je u konstantnom kontaktu sa svim nepoželjnim uticajima.

Saznajte više