naši radovi

Porsche Cayenne Turbo

Porsche Cayenne Turbo

galerija
Maserati GranTurismo Mc Stradale

Maserati GranTurismo Mc Stradale

galerija
Mercedes S class

Mercedes S class

galerija
Porsche Carrera Turbo S (new car)

Porsche Carrera Turbo S (new car)

galerija
Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

galerija
Ovlašćeni i jedini distributer u Srbiji

OVLAŠĆENI I JEDINI
DISTRIBUTER U SRBIJI

Pogledajte kompletnu galeriju naših radova u sekciji galerija.

M POLISH detailing centar

Održavanje eksterijera i enterijera vozila se često stavlja u drugi plan, a činjenica je da je ono neophodno isto kao i održavanje mehaničkih delova. Naš centar za poliranje automobila M POLISH nudi širok asortiman usluga zaštite i poliranja automobila kako u kompletu za ceo automobil, tako i poliranje pojedinačnih delova vozila kojima je neophodna specijalna i dodatna zaštita.

Detailing centar M POLISH je firma koja je osnovana 2002. godine u Beogradu čija je osnovna delatnost održavanje i poliranje enterijera i eksterijera vozila.

Dugogodišnjim i stalnim usavršavanjem našeg osoblja uspeli smo da dostignemo visoke standarde i dobitnu kombinaciju evropskog kvaliteta i povoljnih cena za naše tržište.

Profesionalnom i pravilnom primenom proizvoda koje koristimo u radu garantujemo maksimalnu iskorišćenost kozmetike i rezultat koji će učiniti da se vaše vozilo izdvoji u odnosu na ostale. Pouzdani odnosi sa dobavljačima su u našem centru veoma važni i predtavljaju ključni faktora uspeha. U našem radu koristimo isključivo lepezu visokokvalitetnih proizvoda renomiranih svetskih proizvođača 3m, Gyeon, Etalon, Rupes, Menzerna, Farecla, Scholl i drugi.

Možemo da se pohvalimo da smo jedini u zemlji koji poseduju originalne sertifikate za korišćenje renomirane GYEON kozmetike koja omogućava premium kvalitet i postojanost nanosa na vozilima.

Bez obzira na trenutno stanje i izgled Vašeg vozila u mogućnosti smo da mu vratimo prvobitni izgled, a vrhunski profesionalni proizvodi primenjeni na ispravan način će Vam omogućiti da dugo budete ponosni vlasnik Vašeg vozila.

M Polish - Keramička zaštita vozila

keramička zaštita vozila

M POLISH ponosno nosi titulu prvog i jedinog sertifikovanog detailing centra u Srbiji za nanošenje keramičkih premaza od strane kompanije GYEON quartz koja je vodeći proizvođač kvarcno keramičkih premaza.

Saznajte više
M Polish - Poliranje automobila

poliranje automobila

Poliranje automobila je proces koji ima za cilj da obezbedi zaštitu eksterijera vašeg vozila, ukloni fabričke i ostale nepravilnosti na limariji i generalno produži vek trajanja vašeg vozila.

Saznajte više
M Polish - Dubinsko pranje automobila

dubinsko pranje automobila

Za pravi efekat čistoće i svežine enterijera, pored standardnog pranja vozila na nedeljnom nivou, preporučujemo da vaš automobil dubinski operete bar dva puta godišnje u jednakim vremenskim intervalima.

Saznajte više
M Polish - Detailing donjeg dela karoserije

Detailing donjeg dela karoserije

Prvi u svetu pružamo ovu vrstu usluge i za nju smo dobili mnogobrojna priznanja. Donji deo automobila je najpodložniji koroziji obzirom da je u konstantnom kontaktu sa svim nepoželjnim uticajima.

Saznajte više