naši radovi

Porsche Cayenne Turbo

Porsche Cayenne Turbo

galerija
Maserati GranTurismo Mc Stradale

Maserati GranTurismo Mc Stradale

galerija
Mercedes S class

Mercedes S class

galerija
Porsche Carrera Turbo S (new car)

Porsche Carrera Turbo S (new car)

galerija
Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

galerija
Ovlašćeni i jedini distributer u Srbiji

OVLAŠĆENI I JEDINI
DISTRIBUTER U SRBIJI

Pogledajte kompletnu galeriju naših radova u sekciji galerija.

Suvo pranje motora - Detailing motora vozila

Suvo pranje motora

REDOVNO ČIŠĆENJE, ODMAŠĆIVANJE I PRANJE MOTORA VOZILA, SMANJUJE SE OPASNOST OD NASTAJANJA RĐE, POŽARA, TRAJNIH OŠTEĆENJA SPOLJAŠNJIH DELOVA MOTORA I MOTOR AUTOMOBILA IZGLEDA NOVIJE I LEPŠE.

Godinama upotrebe vozila normalna je pojava masti i prljavštine na spoljašnjim delovima motora ispod haube. Vremenom, ako se motor ne čisti i ne održava ta nečistoća trajno nagriza prvo plastične, a zatim i metalne delove motora vozila. Zbog toga, kao i zbog celokupne čistoće automobila, preporučujemo vam uslugu suvog pranja odnosno detailinga motora vozila.

Suvo pranje motora vozila obuhvata:
- detaljno pranje i odmašćivanje motora
- pranje i odmašćivanje motornog prostora vozila
- zaštita plastičnih površina motora

Sredstva za suvo pranje motora vozila koja koristimo namenjena su isključivo u tu svrhu. Prvo se pažljivo vrši odmašćivanje svih zamašćenih površina motora, a nakon toga i suvo pranje spoljašnjih delova motora. Kada se završe prve dve faze pristupa se zaštiti plastičnih površina motora i ona može biti keramička i obična zaštita.

kompletna galerija
 
M Polish - Keramička zaštita vozila

keramička zaštita vozila

M POLISH ponosno nosi titulu prvog i jedinog sertifikovanog detailing centra u Srbiji za nanošenje keramičkih premaza od strane kompanije GYEON quartz koja je vodeći proizvođač kvarcno keramičkih premaza.

Saznajte više
M Polish - Poliranje automobila

poliranje automobila

Poliranje automobila je proces koji ima za cilj da obezbedi zaštitu eksterijera vašeg vozila, ukloni fabričke i ostale nepravilnosti na limariji i generalno produži vek trajanja vašeg vozila.

Saznajte više
M Polish - Dubinsko pranje automobila

dubinsko pranje automobila

Za pravi efekat čistoće i svežine enterijera, pored standardnog pranja vozila na nedeljnom nivou, preporučujemo da vaš automobil dubinski operete bar dva puta godišnje u jednakim vremenskim intervalima.

Saznajte više
M Polish - Detailing donjeg dela karoserije

Detailing donjeg dela karoserije

Prvi u svetu pružamo ovu vrstu usluge i za nju smo dobili mnogobrojna priznanja. Donji deo automobila je najpodložniji koroziji obzirom da je u konstantnom kontaktu sa svim nepoželjnim uticajima.

Saznajte više