naši radovi

Porsche Cayenne Turbo

Porsche Cayenne Turbo

galerija
Maserati GranTurismo Mc Stradale

Maserati GranTurismo Mc Stradale

galerija
Mercedes S class

Mercedes S class

galerija
Porsche Carrera Turbo S (new car)

Porsche Carrera Turbo S (new car)

galerija
Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

galerija
Ovlašćeni i jedini distributer u Srbiji

OVLAŠĆENI I JEDINI
DISTRIBUTER U SRBIJI

Pogledajte kompletnu galeriju naših radova u sekciji galerija.

Reparacija farova - Čišćenje i poliranje

Reparacija farova

NAŠ DETAILING CENTAR POSEDUJE SVO NEOPHODNO ISKUSTVO DA VAŠE FAROVE NA STRUČAN NAČIN OTVORI, OČISTI, KERAMIČKI ZAŠTITI I NA KRAJU MONTIRA NAZAD NA VOZILO. NESTRUČNIM RADOM NA FAROVIMA MOŽETE OZBILJNO UGROZITI VAŠU I BEZBEDNOST DRUGIH UČESNIKA U SAOBRAĆAJU.

Reparacija dotrajalih farova predstavlja ozbiljan i kompleksan posao koji mora biti poveren profesionalcima koji znaju šta rade. Svaki fabrički proizveden i sklopljen far sastoji se od većeg broja svetlosnih i reflektujućih delova čije loše pozicioniranje i nepravilno sklapanje može ozbiljno uticati na funkcionalnost istog u presudnim momentima vožnje.

Rezultat nestručnog rada sa poliranjem farova može biti smanjenje vidnog polja tokom noćne vožnje, ukrštena i loše podešena svetla i ometanje drugih učesnika u saobraćaju. Problemi sa loše očišćenim farovima mogu se manifestovati i nakon nekoliko nedelja ili čak meseci u vidu zamagljenja farova sa unutrašnje strane, pomeranja delova fara i slabljenja snopa svetlosti koje far proizvodi na dugim ili kratkim svetlima.

Poliranje farova obuhvata:
- stručno otvaranje farova
- detaljno čišćenje rozetni i sočiva fara
- zaštita farova keramičkim lakom

Nakon tretmana poliranja farova u M POLISH detailing centru vašim farovima će se poboljšati funkcija osvetljenja. Dodatno, obzirom da se farovi poliraju i na njih nanosi keramička zaštita, imaće isti sjaj kao kada je automobil bio potpuno nov, a biće zaštićeni prilikom vožnje od uticaja koje prouzrokuju razne bubice, komarci i ostali insekti na putu.

kompletna galerija
 
M Polish - Keramička zaštita vozila

keramička zaštita vozila

M POLISH ponosno nosi titulu prvog i jedinog sertifikovanog detailing centra u Srbiji za nanošenje keramičkih premaza od strane kompanije GYEON quartz koja je vodeći proizvođač kvarcno keramičkih premaza.

Saznajte više
M Polish - Poliranje automobila

poliranje automobila

Poliranje automobila je proces koji ima za cilj da obezbedi zaštitu eksterijera vašeg vozila, ukloni fabričke i ostale nepravilnosti na limariji i generalno produži vek trajanja vašeg vozila.

Saznajte više
M Polish - Dubinsko pranje automobila

dubinsko pranje automobila

Za pravi efekat čistoće i svežine enterijera, pored standardnog pranja vozila na nedeljnom nivou, preporučujemo da vaš automobil dubinski operete bar dva puta godišnje u jednakim vremenskim intervalima.

Saznajte više
M Polish - Detailing donjeg dela karoserije

Detailing donjeg dela karoserije

Prvi u svetu pružamo ovu vrstu usluge i za nju smo dobili mnogobrojna priznanja. Donji deo automobila je najpodložniji koroziji obzirom da je u konstantnom kontaktu sa svim nepoželjnim uticajima.

Saznajte više