naši radovi

Porsche Cayenne Turbo

Porsche Cayenne Turbo

galerija
Maserati GranTurismo Mc Stradale

Maserati GranTurismo Mc Stradale

galerija
Mercedes S class

Mercedes S class

galerija
Porsche Carrera Turbo S (new car)

Porsche Carrera Turbo S (new car)

galerija
Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

Mercedes 300SE L 6.3 V8 W109

galerija
Ovlašćeni i jedini distributer u Srbiji

OVLAŠĆENI I JEDINI
DISTRIBUTER U SRBIJI

Pogledajte kompletnu galeriju naših radova u sekciji galerija.

Keramička zaštita vozila

Keramička zaštita vozila

JEDINI NA TRŽIŠTU IMAMO ZVANIČNI SERTIFIKAT ZA UPOTREBU GYEON QUARTZ KOZMETIKE ŠTO NAM OMOGUĆAVA DA STEČENIM ZNANJEM I SERTIFIKACIJOM ISKORISTIMO MAKSIMUM PRILIKOM ZAŠTITE I POLIRANJA VAŠEG AUTOMOBILA KERAMIČKOM ZAŠTITOM I DAMO GARANCIJU OD 5 GODINA ZA SVA VOZILA TRETIRANA U NAŠEM SALONU ZA POLIRANJE VOZILA.

Keramička zaštita vozila namenjena je zaštiti limarije od sitnijih oštećenja i dugoročnog ili kratkoročnog lošeg održavanja. Nanosi keramičke zaštite mogu vaše vozilo zaštititi od ptičijeg izmeta, različitih buba i komaraca, oštećenja nastalih i prouzrokovanih održavanjima ulica (so, asfalt, mašinska pranja puteva), ultraljubičastog zračenja i generalno svih agenasa koji nagrizaju auto lak ili neku drugu površinu na vašem vozilu.

Keramička zaštita se može aplicirati na svaku vrstu ili tip vozila. Naša preporuka je da automobil bude u što boljem stanju kako bi sloj keramičke zaštite preko vašeg vozila imao što bolje rezultate međutim idealan je i za osvežavanje boje i limarije i na vozilima koja se koriste već dugi niz godina.

M POLISH ponosno nosi titulu prvog i jedinog sertifikovanog detailing centra u Srbiji za nanošenje keramičkih premaza od strane kompanije GYEON quartz koja je vodeći proizvođač kvarcno keramičkih premaza i važi za top level kompaniju u svetu auto kozmetike i inovacija u zaštiti automobila.

Kao sertifikovani detailing centar, svako naše apliciranje profesionalne keramike DURA BEAD i MOHS+ podrazumeva i pismenu garanciju u trajanju od 5 godina.

Keramička zaštita vozila obuhvata:
- detaljno pranje
- hemijska i fizička dekontaminacija laka
- višeslojno poliranje automobila
- keramičko poliranje vozila (apliciranje kvarcno keramicke zastite)
- zaštita svih površina vozila
- garancija 5 godina

kompletna galerija
 
M Polish - Keramička zaštita vozila

keramička zaštita vozila

M POLISH ponosno nosi titulu prvog i jedinog sertifikovanog detailing centra u Srbiji za nanošenje keramičkih premaza od strane kompanije GYEON quartz koja je vodeći proizvođač kvarcno keramičkih premaza.

Saznajte više
M Polish - Poliranje automobila

poliranje automobila

Poliranje automobila je proces koji ima za cilj da obezbedi zaštitu eksterijera vašeg vozila, ukloni fabričke i ostale nepravilnosti na limariji i generalno produži vek trajanja vašeg vozila.

Saznajte više
M Polish - Dubinsko pranje automobila

dubinsko pranje automobila

Za pravi efekat čistoće i svežine enterijera, pored standardnog pranja vozila na nedeljnom nivou, preporučujemo da vaš automobil dubinski operete bar dva puta godišnje u jednakim vremenskim intervalima.

Saznajte više
M Polish - Detailing donjeg dela karoserije

Detailing donjeg dela karoserije

Prvi u svetu pružamo ovu vrstu usluge i za nju smo dobili mnogobrojna priznanja. Donji deo automobila je najpodložniji koroziji obzirom da je u konstantnom kontaktu sa svim nepoželjnim uticajima.

Saznajte više